Simone

We were all meant to shine as children do.

(Fragment uit de ‘Inaugural Speech’ van Nelson Mandela, South Africa, 1994).

Ik ben Simone, geboren op 29 augustus 1966. Ik ben getrouwd met Ton en heb 2 tiener-zoons, Daan en Cas.

Na mijn opleiding Pedagogische Academie was het moeilijk om in het onderwijs een baan te vinden. Vele prettige omzwervingen in het bedrijfsleven hebben mij uiteindelijk na 16 jaar toch voor de klas gebracht. Met veel plezier heb ik 9 jaar les gegeven in het basisonderwijs, de liefde voor het werken met kinderen heb ik toen heel snel hervonden. Kinderen helpen, bij wie de persoonlijke ontwikkeling niet volgens het standaard patroon verliep, gaf mij nog meer voldoening.

Om kinderen en jongeren professioneel vanuit mijn praktijk te kunnen helpen ben ik in 2008 begonnen met de opleiding Integratief Kinder- en Jeugdtherapie, welke ik in juni 2012 afrond. Als kinder- en jeugdtherapeut kan ik de kinderen helpen die het zelf even niet meer weten. Ik geeft ze veiligheid en respect en toon interesse en belangstelling in wat ze bezighoud, zonder daar een oordeel over te vellen. Ik luister naar wat de kinderen wel en soms juist niet vertellen en ik waardeer hun eigen-wijsheid en het unieke karakter van elke persoon. Met mijn ervaring en kennis help ik kinderen om de kracht in zichzelf te ontdekken. Door op die manier te werken, komt mijn eigen passie tot bloei.

Wil je meer weten, neem gewoon even contact op.


Contact opnemen met Simone >>
© Simone de Visser
Kinder- en jeugdtherapie
Vijverlaan 7
5691 ER Son en Breugel
T: 06 - 2412 1199


Bezoek alleen op afspraak

Aangesloten bij de Vereniging van en voor Kindertherapeuten (VvvK) onder nummer A-16-195 en bij de Koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder nummer 409186R

AGB-code voor zorgverleners: 90-046006 / 90-54642
Kamer van Koophandel Eindhoven nr. 54510740

Algemene voorwaarden