Algemene informatie

In mijn praktijk hanteer ik een tarief van € 75,00 per uur inclusief BTW. Dit geldt voor de sessies met de kinderen en jongeren, de intake- en evaluatiegesprekken met ouders en eventuele gesprekken op school. Elke sessie duurt een uur, en het tarief is inclusief de voorbereiding en de verwerking van de gegevens achteraf.

Als u een afspraak wilt verzetten of annuleren, dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen. In dat geval wordt het tarief niet in rekening gebracht.

Vergoeding

Kinder- en Jeugdtherapie is erkend door een groot aantal zorgverzekeraars. Deze verzekeraars vergoeden dan ook geheel of gedeeltelijk de kosten van de begeleiding. U kunt het beste bij uw zorgverzekering informeren in hoeverre de sessies vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering.

Indien u niet voor vergoeding in aanmerking komt, kunt u de gemaakte kosten voor kinder- en jeugdtherapie aftrekken als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte.

Momenteel ben ik bezig een contract met de gemeente Son en Breugel af te sluiten. Dat houdt in dat voor kinderen en jongeren die woonachtig zijn in de gemeente Son en Breugel, zij via de gemeente in aanmerking zouden kunnen komen voor vergoeding van behandeling bij mij.
© Simone de Visser
Kinder- en jeugdtherapie
Vijverlaan 7
5691 ER Son en Breugel
T: 06 - 2412 1199


Bezoek alleen op afspraak

Aangesloten bij de Vereniging van en voor Kindertherapeuten (VvvK) onder nummer A-16-195 en bij de Koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder nummer 409186R

AGB-code voor zorgverleners: 90-046006 / 90-54642
Kamer van Koophandel Eindhoven nr. 54510740

Algemene voorwaarden